april 11, 2021

Gelderse museumdag 2016

VERLEG JE GRENZEN

Musea zijn dé plek om je grenzen te verleggen. Je ziet er kunstwerken die je niet voor mogelijk houdt, reist terug of juist vooruit in de tijd en je doet er dingen die op school of thuis niet kunnen. Bezoek tijdens de Gelderse Museumdag op 22 oktober één van de deelnemende musea en verleg je grenzen!

VEEL MUSEA, DUS VEEL TE DOEN

Meer dan 70 Gelderse musea doen mee met de Gelderse Museumdag. Voor maar 1 euro kun je op deze dag een museum bezoeken en meedoen met activiteiten speciaal voor gezinnen met kinderen. Allemaal laten ze jou je grenzen verleggen! Bezoek je favoriete museum, of ontdek een nieuw museum.  De musea die hieraan meedoen zijn volgense de website www.geldersmuseumdag.nl de volgende musea: Museum Het Valkhof, Museum voor Anatomie en Pathologie, MuZIEum, Nationaal Fietsmuseum Velorama, Natuurmuseum Nijmegen en het Van’t Lindenhoutmuseum. Kijk hier voor de gegevens van verschillende musea en onze top 10 musea in Nijmegen

1 EURO

De musea die meedoen zijn tijdens de Gelderse Museumdag (minimaal) van 11:00 tot 16:00 uur geopend. Een museumbezoek wordt natuurlijk nog leuker samen met je beste vriend(in) of je ouders, grootouders, broers en zussen. De entreeprijs van 1 euro geldt daarom niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

MAAND VAN DE GESCHIEDENIS

De Gelderse Museumdag vindt plaats tijdens de Maand van de Geschiedenis. Dit grootste historische evenement van Nederland heeft dit jaar het thema Grenzen. De Gelderse Museumdag haakt hierop aan en daagt jou uit om je grenzen te verleggen.

Reacties

Reageer hieronder

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*